Școala de Vară Psihoterapie Pozitivă – ” În labirintul dependențelor ”

Școala de Vară Psihoterapie Pozitivă –  ” În labirintul dependențelor ”

Valea Ierii, jud. Cluj – iunie 2018

   Există trei componente, la fel de valoroase zic eu,  pentru care participarea la o școală de vară în psihoterapie e tare faină:

  • În primul rând sunt informațiile asimilate în timpul prezentăriilor și workshop-urilor.
  • Apoi e partea de lucru cu sinele. Dacă mă las să simt tema în profunzime, să prelucrez atingerea personală, atunci pot obține insight-uri deosebite.
  • A treia componentă este socializarea din pauze și din serile plăcute de vară. Mesele luate împreună, discuțiile de seară, la un pahar de vin, sunt neprețuite.

Locația aleasă s-a potrivit de minune cu tema dependențelor. Cabana nu era racordată la rețeaua de energie electrică (ne bazam pe un generator care-și făcea de altfel bine treaba în timpul zilei)  dar nu prea aveam semnal la telefonul mobil!!!  Coboram seara mai aproape de un sat pentru a vorbi la telefon cu cei dragi.  Moment excelent să-mi prelucrez propria mea dependență de smartphone J. Ceea ce am și făcut.

Activitățiile din afara workshop-urilor, drumețiile în natură au completat foarte fain armonia  între partea profesională și timpul liber relaxant.

    Cristian…

 

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Tumblr
WhatsApp
Email

Trimite-mi un mesaj!

enkel

Furniture for life

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

enkel

Furniture for life

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo